INTEC Education College, Malaysia

November 16, 2015

IMG_6176

Salam semua, How are you doing? Today I feel like talking in Bahasa Malaysia. Do you mind if I write in Bahasa Malaysia mix with english? Biasalah, kita kan cakap rojak.

Well, kalau kita sebut INTEC, mesti ramai di kalangan kita kurang pasti , APA ITU INTEC? Do you what is INTEC? Siapa tahu apakah INTEC?  INTEC is a private new college in Malaysia which was known as Kolej Pengajian Persediaan / Pusat Pendidikan Persediaan (KPP/PPP) . INTEC dahulunya dikenali sebagai Kolej Pengajian Persediaan / Pusat Pendidikan Persediaan (KPP/PPP), di antara institusi terawal dengan reputasi mantap dalam sistem pendidikan Malaysia. Wah! Sangat menarik kan?

Kolej ini adalah di bawah pengurusan UiTM Holdings di mana mereka menawarkan program persediaan bertaraf antarabangsa sebelum para pelajar melanjutkan pelajaran ke luar negara dan juga menyediakan pelbagai kursus peringkat Diploma.

Kalau adik-adik still mencari universiti untuk lanjutkan pelajaran terutamanya peringkat Diploma, try tengok INTEC. Wiida pun tengah survey university untuk ke luar negara.Lets check this university out!

INTEC menyediakan pelbagai kemudahan serta kursus-kursus yang menarik untuk semua. Jika anda berminat, cuba layari www.intec.edu.my.

Love;

Wiida

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply