"> Peach Theme Makeup by Wiida Ribbon ( Malaysia Summer makeup) – Wiida Ribbon

Peach Theme Makeup by Wiida Ribbon ( Malaysia Summer makeup)

June 18, 2015
I just wanted to have fun with coral and peach color , therefore I created this look . Wearable make up look, hope it helps! 

Makeup tutorial / cara-cara makeup.
1) KAT VON D. Lock it Tattoo Foundation shade 52
2) L.A Girl Pro Conceal in shade Natural
3) Urban Decay primer potion (eye primer)
4) Makeup Geek Chickadee eyeshadow (orange)
5) Makeup Geek Frappe eyeshadow (brown)
6) Makeup Geek In the spotlight foiled eyeshadow (metallic peach)
7) Makeup Geek Cocoa Bear eyeshadow ( warm reddish brown)
8) Makeup Geek Shima Shima (inner corner highlight)
9) Nars Multiple Copacabana 
10) Makeup Revolution Malibu
http://www.wiidaribbon.com/2015/06/makeup-revolution-malibu-one-blush.html
11) Tarte Blusher in Blissful
12) The Balm Mary-lou Manizer
http://www.wiidaribbon.com/2014/07/the-balm-mary-lou-manizer-review.html
13) Colourpop Lippie Stix in Rocket
14) NYX butter gloss in Cherry Cheese Cake
15) MAC Fix +
(p.s: Malaysia Summer makeup look la kononnye :P) 
Thank you for watching and see you in the next video!
Don’t forget to subscribe to my channel, instagram, facebook page and all. Love ya!
Bye.
Follow my @makeup_crime instagram! 
Youtube channel: https://www.youtube.com/user/wiidaribon
Blog: www.wiidaribbon.com
Twitter: @wiidaribbon
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Wiida-…
Instagram: http://instagram.com/wiidaribbon @wiidaribbon
Email : ydaruzlan@gmail.com
Malaysia beauty youtuber , blogger, makeup artist & model. 
Camera: Sony NEX 3N

To get illusion of big eyes, I applied quarter black eyeliner on lower lashes, and highlight color on lower lashes

Thank you. hope you enjoyed! 

post signature

Facebook Instagram | Twitter 

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Mira Cikcit June 19, 2015 at 12:13 am

    Comel la Wiidaa!

  • Reply Mieza Everdeen June 19, 2015 at 6:00 am

    Wiida comel sangat!!! I really love the colours you used for this tutorial, memang kena sangat dengan Wiida, and they harmonize so well it looks so great on you ^_^ by the way, Gegurl memang suka duduk celah makeup eh? Boleh geng dengan Bob la sebab their coats dah nak sama and then Bob suka duduk celah semua harta benda Mieza tak kira dalam bilik ke kat luar masa orang tengah buat kerja, dia nak jugak duduk menyelit XD

    • Reply Wiida Ribbon June 19, 2015 at 4:15 pm

      haha. Thanks. Just used cool natural peach color . AAH! Gegurl suka makeup! haha. then terkejut bile orang amek makeup. Funny!

  • Reply keiko June 25, 2015 at 5:06 am

    Wah bisa dicoba nih tips nya hehe, memang dalam memakai makeup gak boleh berlebihan supaya terlihat natural, dan saya setuju menurut saya merawat kecantikan menggunakan bahan alami adalah pilihan yang tepat, karena dengan begitu cantik yang sesungguhnya akan terpancarkan 🙂 makasih ya infonya ^_^

  • Leave a Reply